1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Sign-Up →Hey there! Welcome to UK of Equestria!
    Getting involved is easy and free! Hit the sign-up button and fill in a quick form to get active on the site.

Permalinks to specific posts

Discussion in 'Community Suggestions' started by Silver Broom, 4 September 2016.

  1. Silver Broom

    Silver Broom Tireless Traveller

    Joined:
    29 January 2012
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    535
    Up to now, hovering over the date-stamp or post number (shown in the bottom-left and bottom-right corners of posts respectively), would provide a permalink to that specific post, which was useful for quoting or linking to from elsewhere.

    Now, that link that appears goes only to the first page of the thread in question, which is less useful.

    Any idea why this changed, or if it can be reverted?
     
  2. Cuttleshock

    Cuttleshock wants a dragon boyfriend

    Joined:
    1 September 2012
    Messages:
    6,256
    Likes Received:
    4,743
    Wait, no-one brought this up before now? Yes, it's been irksome for a while; one can get permalinks if one is alerted directly by the desired post or, in a pinch, by mousing over the Report/Like/Quote/Reply button and manually copying the number from the URL preview.
     
  3. Silver Broom

    Silver Broom Tireless Traveller

    Joined:
    29 January 2012
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    535
    I had not noticed until now.

    I got around it by clicking the Reply button, then obtaining the URL from the quote shown in "More Options…" then Preview.
    Right enough, an easier way is to copy the link by hovering over the "Like" button then removing "/like" from the end of the copied URL.

    Still, it would be convenient if the permalinks on the date stamps could be reverted - this is common practice with other forums and services such as Twitter and Facebook.
     
  4. Alteran

    Alteran Scissors + Running = Ouch

    Joined:
    18 December 2011
    Messages:
    2,801
    Likes Received:
    2,495
    I didn't know this was broken. Will investigate.

    Edit: I'm not sure what caused this to stop working, but I have applied a fix for now. It's not as pretty as it was before, but will give you a true permalink to the post.
     
    #4 Alteran, 5 September 2016
    Last edited: 5 September 2016
  5. Loganberry

    Loganberry Element of Custard

    Joined:
    16 May 2012
    Messages:
    12,338
    Likes Received:
    8,360
    It does indeed work now as long as you use the post number. It doesn't work if you use the timestamp, at least for me. But since the post number version works, it does the trick. Thanks!
     
  6. Cuttleshock

    Cuttleshock wants a dragon boyfriend

    Joined:
    1 September 2012
    Messages:
    6,256
    Likes Received:
    4,743
    Thank you! This'll be of no end of use to my extra-foral gossip circles.

    EDIT: Uh... Alteran, you broke something else. The arrow-shaped tabs at the top and bottom of each page, at the bottom between the Share links and the Toggle Width/Style changer buttons, is... definitely different. I think that it's normally ordered [home button] - Forum - Sub-Forum - Sub-Sub-Forum, and it's missing the second entry now. I know because I always use it to return to the main forum list.
     
    #6 Cuttleshock, 5 September 2016
    Last edited: 5 September 2016
  7. Alteran

    Alteran Scissors + Running = Ouch

    Joined:
    18 December 2011
    Messages:
    2,801
    Likes Received:
    2,495
    I'm in the middle of making some other upgrades. I may need to close the board for a bit later to install a more recent update.
     
  8. Cuttleshock

    Cuttleshock wants a dragon boyfriend

    Joined:
    1 September 2012
    Messages:
    6,256
    Likes Received:
    4,743
    Oh, tricky. Thanks for putting in all this work!
     
  9. Alteran

    Alteran Scissors + Running = Ouch

    Joined:
    18 December 2011
    Messages:
    2,801
    Likes Received:
    2,495
    It seems that this issue was fixed by the copious amounts of maintenance I've just performed. Not sure whether it was a broken add-on I removed, or a cache was that inadvertently re-built, but the perma-links now seem to be behaving as expected.
     

Share This Page

  • About us

    Established in December 2011, UK of Equestria is one of the longest-running communities for UK fans of Friendship is Magic.

    We operate a bustling discussion forum, organise meets and events across the country, and also provide chat, TeamSpeak and various gaming services for our members to make use of.
  • Quick Navigation

    Open the Quick Navigation

  • Our friends

    Here are some of our friends and partners: